1xbet

15 000 kr

+ 150 freespinn

900 kr 

LES MER BESØK HER

1xBet

1xBet er kanskje ikke helt i toppen av de mest kjente bettingselskapene hos nordmenn, men de kjemper seg sakte men sikkert mot toppen. Sentralt i dette arbeidet er deres store oddsutvalg i sportsbooken, diverse oddsbonuser, fokus på mobil, og mye mer.

Den kanskje aller største fordelen med 1xBet er deres utelukkende fokus på å levere en så god sportsbook som overhodet mulig. Dette manifesterer seg i de mange godene som er nevnt ovenfor. I grunn er den beste måten å oppleve 1xBet på å rett og slett besøke deres nettsider!

Motta opptil 1,000kr i oddsbonus

Oddsbonuser er viktige for spillere, og da kanskje spesielt viktig for norske spillere. Derfor er det gode nyheter at 1xBet utmerker seg på dette punktet. Bettingselskapet tilbyr nemlig sine nye spillere 100% i oddsbonus opp til 1,000kr, slik at du får mer enn nok å spille for.

Skulle du for eksempel sette inn 500kr hos 1xBet, så vil altså bettingselskapet matche innskuddet ditt. Da vil du totalt sitte med 1,000kr på din spillkonto. Oddsbooster, ukentlige oddsbonuser, et oddsrace med diverse store premier, og mye mer finnes her.

Betalingsmetoder for innskudd og uttak

Fleksible og tilgjengelige betalingsmetoder for både innskudd og uttak er viktig når du skal sette dine oddsspill på nett. Det hjelper tross alt ikke med store oddsbonuser om du ikke får tak i disse. 1xBet er ett av de bettingselskapene som gir nordmenn et bredt spenn av mulige innskuddsmetoder.

Her finner du nemlig Visa, Mastercard, bankoverføring, og andre vanlige metoder for innskudd. Disse kan dessuten også benyttes for uttak. Der førstnevnte tar få sekunder, så må du regne med noe lengre behandlingstid på sistnevnte. Allikevel er fortsatt 1xBet blant de raskeste i bransjen.

Mobil sportsbook

Fleksibiliteten til å kunne spille på mobil er viktig dersom du liker å spille ofte. Da avhenger du ikke av at du har en PC i nærheten, og du kan sette akkurat de spillene du måtte ønsker, når du måtte ønske det. Derfor er 1xBet sitt tilbud av sin mobile sportsbook et så stort lyspunkt.

Den mobile sportsbooken her oser av kvalitet. Blant annet er den 100% optimalisert for samtlige mobile enheter, benytter touch sensitive løsninger, organiserer det store oddsutvalget godt, og ikke minst gir deg gode navigasjonsmuligheter.

Live betting seksjon

Et annet aspekt som er viktig ved opplevelsen av betting er hvor god live betting seksjonen er. Her har 1xBet lagt inn en virkelig god innsats med sitt tilbud av live betting. Dette inkluderer et bredt spenn av oddsutvalg og oddsobjekter som reflekterer den ellers store sportsbooken.

Live betting seksjonen fronter også nyttig statistikk som er viktig i dine valg av oddsspill. Følg godt med på hvordan oddsen svinger for hvert spill her, for her kan det være mye penger å hente!

Er 1xBet verdt å prøve ut?

1xBet fronter et massivt oddsutvalg, store og generøse oddsbonuser, så vel som fleksible betalingsmetoder, og ikke minst en live betting seksjon med kraft. 1xBet er et solid valg dersom du leter etter en sportsbook for å sette dine spill.

1xbet

15 000 kr

+ 150 freespinn

900 kr 

LES MER BESØK HER