nordicbet

6000 kr

+ 250 freespins

1000 kr

i gratisspill

LES MER BESØK HER

NordicBet

NordicBet er et bettingselskap som ble lansert i Tromsø i Norge tilbake i 2002. Siden den gang har bettingselskapet vært en sentral aktør i bransjen. I dag eies NordicBet av Betsson gruppen, og dette bettingselskapet er blant de aller mest anerkjente her til lands. 

Blant høydepunktene hos NordicBet finner vi et oddsutvalg i verdensklasse, der du finner oddsspill fra alle verdens hjørner, og det med innovative oddsobjekter tilgjengelige. Oddsbonusene som NordicBet tilsynelatende har et utømmelig tilbud av trekker oss frem selskapet som en favoritt.

3 gratisspill på opptil 1,000kr i oddsbonus

Denne oddsbonusen er i dag noe annerledes enn konkurrentene. For det første strekker den seg over dine 3 første innskudd, og for det andre beløper den seg til gratisspill fremfor bonuspenger. Sistnevnte er derimot i din fordel, da omsetningskravene her er enklere.

Selve oddsbonusen beløper seg til 250kr i gratisspill for ditt første innskudd opp til 100kr. Ved andre innskudd må du sette inn minimum 200kr for å motta 250kr til i gratisspill. Til slutt vil det kreves minimum 500kr ved ditt tredje innskudd for å motta 500kr i gratisspill.

Innskudds- og uttaksmetoder hos NordicBet

Du kan enkelt få tak i oddsbonuser hos NordicBet gjennom deres enkle, fleksible, og ikke minst trygge betalingsmetoder. Dessuten, som en nordiske gigant, så bør det ikke komme som noen overraskelse at NordicBet byr på klassiske norske betalingsmetoder som Visa, Mastercard, og bankoverføring.

Innskuddene hos NordicBet går direkte inn på din spillkonto i løpet av få sekunder. Da får du også dine gratisspill tilgjengelige i løpet av kort tid. Dessuten er uttakene hos NordicBet også blant de med kortest ventetid i bransjen. I det hele tatt preges alternativene her av hurtighet og sikkerhet i en gyllen kombinasjon.

NordicBet mobil sportsbook

Tilgjengeligheten til å kunne sette spill i en sportsbook på mobil blir mer nødvendig med årene, og nettopp derfor har dette blitt så populært også. NordicBet tilbyr en app som er kompatibel med både Android og iOS. Dermed har du fleksibilitet til å spille på den enheten du måtte ønske.

Dessuten er deres sider optimalisert for spill på mobil. Uansett om du velger appen eller går direkte inn på nettsidene i nettleseren på mobilen, så er du sikret en god opplevelse med NordicBet sin sportsbook på mobil. Ytelse, organisering, og ikke minst god navigasjon er høydepunktene her.

Live betting funksjon hos NordicBet

Live betting er en funksjon som legger til ekstremt mye spenning ved dine spill. Derfor er det en strålende nyhet at NordicBet byr på dette. Live betting lar deg i praksis vente til kampen er i gang med å sette dine spill, slik at du kan forsikre deg mot at et lag går på en smell i åpningsminuttene for eksempel.

Du kan også benytte deg av cashout hos NordicBet, en funksjon som lar deg ta gevinst på et spill som er i ferd med å gå inn.

Konklusjon

NordicBet trekkes kontinuerlig frem som ett av Nordens mest fremtredende bettingselskap, og det er ikke uten grunn. Her får du ett av bransjens største oddsutvalg, så vel som flotte oddsbonuser og en rekke funksjoner som gjør dine spill mer givende!

nordicbet

6000 kr

+ 250 freespins

1000 kr

i gratisspill

LES MER BESØK HER